U nedjelju rukometašima stižu Zadrani

Sastanak će se održati u nedjelju 17. prosinca u 18 sati nakon odigranih utakmica

0

Ove nedjelje, 17. prosinca s početkom u 16 sati RK Dugopolje će ugostiti RK Zadar i RK Arbanasi.

U nedjelju će dječaci B uzrasta 2006./2007. godište odigrati dva susreta u sklopu novog kruga 1 HRL Jug. U goste im dolaze ekipe RK Zadar i RK Arbanasi. Utakmice će se igrati u 16 i 17 sati u školskoj dvorani Dugopolje.

Kako bi se što bolje pripremili za utakmicu, dječaci 2006./2007. godišta danas u subotu neće imati trening. Vjerujemo da su na sinoćnjem treningu do kraja uvježbali najbitnije segmente svoje igre. Nema sumnje da su od trenera dobili upute kakve ih utakmice čekaju. Nadamo se da će na terenu uspjeti pružiti najbolje od sebe i biti bolji od oba suparnika. Što se tiče ostalih dobnih skupina, one danas imaju svoje redovne treninge. Roditelji su već dobili obavijesti od trenera kada njihova djeca imaju zakazani trening za danas.

Sigurni smo da će u nedjelju sve ekipe dati najbolje od sebe što mogu da pobijede. Uz znanje i sposobnost potreban je i mali faktor sreće. Ona ekipa kojoj se poklopi odličan dan nosit će bodove sa sobom. Nadamo se da se ti bodovi neće “nositi” već da će ostati u Dugopolju.

Važna obavijest došla je za roditelje nekih dobnih skupina. Kako saznajemo roditelji djece rođenih 2006., 2007., 2008. i mlađih su pozvani da prisustvuju rukometnom sastanku sa trenerima. Sastanak će se održati u nedjelju 17. prosinca u 18 sati nakon odigranih utakmica. Nije poznato koja će tema sastanka biti, no roditelji su pozvani da se odazovu u što većem broju.

Na kraju su pozvana i sva djeca koja vole i uživaju u rukometu da dođu na nedjeljne utakmice s početkom u 16 sati.