Rukometni klub Dugopolje domaćin je 4. kruga 1. HRL jug za dječake B uzrasta.

Danas se u školskoj dvorani u Dugopolju igra novo kolo rukometne lige za dječake 2006./2007. godišta. Utakmice će igrati četiri ekipe. Nastupaju RK Dugopolje, kao domaćin, RK Kamičak iz Sinja te zadarski klubovi RK Zadar 2013. i RK Arbanasi.

Gledatelji će moći pogledati ukupno četiri utakmice tokom dana. Prvi na rasporedu u 15 sati igraju RK Kamičak protiv RK Zadar 2013. Naši dečki će svoju prvu utakmicu dana odigrati u 16 sati protiv RK Arbanasi.

Nakon ove dvije utakmice parovi će se zamijeniti. Možda i najteži raspored dana imaju Dugopoljci. Oni će odmah nakon prve utakmice u 16 sati protiv RK Arbanasa igraju svoj drugi susret dana s početkom u 17 sati. Sa vrlo malo vremena za odmor, RK Dugopolje će svoju drugu utakmicu protiv ekipe RK Zadar 2013. Posljednji će snage odmjeriti rukometaši RK Kamičak i RK Arbanasi čiji susret započinje u 18 sati.

Kako smo već najavili, roditelji će za vrijeme posljednje utakmice dana imati sastanak sa trenerima RK Dugopolje. Ranije tokom tjedna treneri su pozvali roditelje djece rođenih 2006., 2007., 2008. i mlađe godište da prisustvuju tom rukometnom sastanku. Nije poznato koja će tema sastanka biti, no roditelji su pozvani da se odazovu u što većem broju.

Još jednom pozivamo sve koji vole i uživaju u rukometu da dođu na nedjeljne utakmice s početkom u 15 sati.