(VIDEO) ZAKUCAVANJE: Poslušajte staru Milanovićevu poruku Kolindi oko izjava za strane medije

  0
  Foto: Screenshot Yutube
  Ovih se dana društvenim mrežama proširila jedna stara snimka Zorana Milanovića, koji je u tri godine turbulentnog predsjedničkog mandata mnoge iznenadio krajnje čudnim stavovima, ali i verbalnim ratovima koje vodi s drugim hrvatskim i europskim političarima.

  Zoran Milanović, koji se u tri godine predsjedničkog mandata uspio posvađati skoro sa svim članovima Vlade, nekada davno, dok je još bio premijer, smatrao je da takvo ponašanje ne priliči osobama koje su na funkciji predsjednika države. Naime, na društvenim mrežama pojavila se upravo snimka gdje se tadašnji premijer Milanović obrušio na bivšu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović jer je, kazao je tada, kritizirala Vladu i državu za vrijeme jednoga intervjua.

  “Moramo paziti da ne kritiziramo svoju zemlju, Vladu i državu preko granica pristojnosti. To nitko nikada nije radio od hrvatskih predsjednika, ni Franjo Tuđman, koji je bio pravi predsjednik s pravim ovlastima, a ni predsjednici koji su od 2001. godine više protokolarni, ali su i dalje predsjednici.

  Prema tome, ovo je moj poziv gospođi Kitarović da, kada daje intervjue, a medeni mjesec vrlo brzo prođe, pazi što govori, da ljudi to gledaju”, poručio je tadašnji premijer Milanović

  Anita M.