U nedjelju novi rukometni dvoboji u Dugopolju

Susreti počinju od 15 sati

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Rukometni klub Dugopolje domaćin je 5. kruga 1. HRL jug za dječake B uzrasta rukometne lige.

Ove nedjelje u školskoj dvorani u Dugopolju igra se novo kolo rukometne lige za dječake 2006./2007. godišta. Utakmice će igrati četiri ekipe. Nastupaju RK Dugopolje, kao domaćin, RK Kamičak iz Sinja te RK Ribola Kaštela i RK Hrvatski Dragovoljac.

Gledatelji će moći pogledati ukupno četiri utakmice tokom dana. Prvi na rasporedu u 15 sati igraju RK Ribola Kaštela protiv RK Kamička. RK Dugopolje će svoju prvu utakmicu dana odigrati u 16 sati protiv RK Hrvatski Dragovoljac.

Nakon ove dvije utakmice parovi će se zamijeniti. Na terenu će ostati ekipa RK Hrvatskog koja će svoj drugi susret dana odigrati protiv RK Kamička. U posljednjem susretu dana RK Dugopolje će igrati protiv ekipe RK Ribola Kaštela. Ovaj zadnji susret započinje u 18 sati.

Vjerujemo kako će ekipe koje u nedjelju istrče na parket dati sve od sebe za pobjedu. Na tom putu bit će im potrebna i mala doza sreće da ponesu što više bodova sa sobom. Nadamo se kako će RK Dugopolje uspjeti ostaviti bodove kući.

Dođite na nedjeljne utakmice s početkom u 15 sati i uživajte u rukometu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Vidović Krišto i Vrkljan o dolasku Pupovčevih birača, koroni i testovima..

PISMO PLENKOVIĆU ZBOG NJEGOVOG PRIVILEGIRANJA PUPOVČEVIH BIRAČA I DISKRIMINIRANJA HRVATSKIH I EU GRAĐANA Poštovani gospodine Plenkoviću, Sa zaprepaštenjem smo primili vijest...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img