Pripuz odgovorio Kutli: “Odbacujem bilo kakvu povezanost s kriminalnim aktivnostima, organizacijama, kao i svim drugim oblicima nezakonitog djelovanja!”

0
Foto: Snimka zaslona

Vlasnik C.I.O.S. grupe Petar Pripuz reagirao je na izjavu hrvatskog bjegunca Miroslava Kutle u kojoj ga je prozvao. 

Podsjetimo, Kutle je za RTL, kao reakciju na tvrdnje bivšeg čelnika Dinama Zdravka Mamića da ga želi ubiti čepinska mafija, rekao da su pojedini mafijaši involvirani u sve sfere hrvatskog društva i države.

“Pouzdano znam da je stvarna situacija neusporedivo gora nego što je opisuje gospodin Mamić. Već sam u više navrata na razne načine ukazivao na to da je ozbiljna ugroza za hrvatsko društvo i državu organizirani kriminal pod sofisticiranim vođenjem i koordinacijom braće Pripuz”, rekao je Kutle. 

Sada je reagirao Pripuz. 

“Izjava g. Miroslava Kutle emitirana 28. prosinca u informativnom programu RTL televizije u cijelosti je netočna, neosnovana i zlonamjerna pa je tako u potpunosti neistina i u konačnici apsurdna njegova konstatacija o, kako je rekao, ‘sofisticiranom vođenju’ i ‘koordiniranju organiziranim kriminalom’ od mene osobno ili sa mnom obiteljski povezanih osoba.

Paradoksalno je da Miroslav Kutle, koji je pravomoćno osuđen na dugogodišnju zatvorsku kaznu te koji evidentno ne poštuje institucije Republike Hrvatske, iz inozemstva, kao ‘zabrinuta’ osoba za stanje u RH, iste te institucije pred kojima je u bijegu, upozorava na navodne ugroze za društvo i državu od strane Petra Pripuza.

Zbog niza sličnih izjava g. Kutle već sam ranije nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnio kaznenu prijavu, između ostalog, zbog lažnog prijavljivanja te iznude, odnosno ‘medijskog reketa’ za nepostojeći dug, za što su izvidi u tijeku te ću i zbog zadnjeg u nizu medijskog istupa u emisiji RTL-a, pred nadležnim institucijama poduzeti odgovarajuće pravne radnje protiv g. Miroslava Kutle. 

Još jedanput u potpunosti odbacujem bilo kakvu povezanost s kriminalnim aktivnostima, organizacijama, kao i svim drugim oblicima nezakonitog djelovanja!”, priopćio je Petar Pripuz. 


T.R.I

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here